Barion Pixel

Villanyszerelők Lapja

25 éves a KNX rendszer – meghívó a jubileumi rendezvényre

2015. szeptember 24. | Fülöp Miklós |  2002 |

Az alábbi tartalom archív, 9 éve frissült utoljára. A cikkben szereplő információk mára aktualitásukat veszíthették, valamint a tartalom helyenként hiányos lehet (képek, táblázatok stb.).

25 éves a KNX rendszer – meghívó a jubileumi rendezvényre

Az elmúlt évtizedekben a lakás- és épületautomatizálás a mindennapi élet szükségletévé vált. Az épületautomatizálásnak köszönhetően jelentős energia megtakarítást érhetünk el és a világszerte kifejlődő mega városok megoldásait is a KNX rendszer szolgáltatja.

25 éves tapasztalattal és folyamatos növekedéssel a KNX a világ vezető szabványává nőtte ki magát a lakások és épületek vezérlése terén. Ezen példátlan fejlődés méltó megünneplése érdekében szeretnénk Önt meghívni, hogy ünnepeljen velünk a KNX Hungary Épületautomatizálási Egyesülettel és támogató cégeinkkel 2015. október 20-án, kedden a Lurdy Házban.

A jubileumi egész napos rendezvényére, lehetőség nyílik a KNX szakemberekkel és KNX gyártók képviselőivel találkozni és konzultálni, illetve első kézből megismerhető, hogy milyen előnyöket és lehetőségeket biztosít a felhasználóinak a nemzetközi KNX szabvány.

Jelentkezni a knxis25.knx.org oldalon lehet. A jelentkezéssel kapcsolatos további tudnivalók a knxhungary.eu oldalon találhatók. A jelentkezéssel és a rendezvénnyel kapcsolatos további kérdésekkel keressék a KNX Hungary Épületautomatizálási Egyesületet az alábbi elérhetőségeken.

Időpont:
2015. október 20.

Helyszín:
Lurdy Ház, 1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14.

Információ:
KNX Hungary Épületautomatizálási Egyesület
web: knxhungary.eu
e-mail: bz@knxhungary.eu
telefon: 06 30 970 5312

 

A Villanyszerelők Lapja egy havi megjelenésű épületvillamossági szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alakommal jelenik meg. A VL elsődlegesen a villanyszereléssel, épületvillamossági kivitelezéssel foglalkozó szakembernek szól, de haszonnal olvashatják üzemeltetők, karbantartók, társasházkezelők és mindenki, aki érdeklődik a terület újdonságai, előírásai, problémái és megoldásai iránt.

A VL előfizetési díja egy évre 9950 Ft, amelyért 10 lapszámot küldünk postai úton. Emellett az előfizetőink pdf-ben is letölthetik a legfrissebb lapszámokat, illetve korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is, így 20 évnyi tudásanyagot vehetnek bírtokba.

Érdekel az előfizetés →

Beleolvasok →