Barion Pixel

Villanyszerelők Lapja

MVM vevő a Mátrai Erőmű villamos-energiájára

2015. február 16. | Lantos Tivadar |  2931 |

Az alábbi tartalom archív, 9 éve frissült utoljára. A cikkben szereplő információk mára aktualitásukat veszíthették, valamint a tartalom helyenként hiányos lehet (képek, táblázatok stb.).

MVM vevő a Mátrai Erőmű villamos-energiájára

A villamosenergia-import arányának csökkentése érdekében az MVM Partner Zrt. energia-adásvételi megállapodást kötött a Mátrai Erőmű Zrt.-vel, Magyarország második legnagyobb villamosenergia-termelőjével a 2016 és 2017 közötti időszakra.

A közlemény szerint a szerződés értelmében az MVM Partner 2016-2017-ben megvásárolja a Mátrai Erőmű Zrt. 100 megawatt beépített teljesítményű, II-es blokkjából szolgáltatott villamos energiát. A megállapodással az MVM Partner Zrt. lehetővé teszi, hogy a hazai lignit bázison alapuló villamosenergia-termelés igénybevételével csökkenjen Magyarország villamosenergia-import függősége. A Mátrai Erőmű Zrt.-vel létrejött szerződés egyben hozzájárul az MVM Csoport stratégiájának villamosenergia-kereskedelemre vonatkozó megvalósításához is.

 

A Villanyszerelők Lapja egy havi megjelenésű épületvillamossági szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alakommal jelenik meg. A VL elsődlegesen a villanyszereléssel, épületvillamossági kivitelezéssel foglalkozó szakembernek szól, de haszonnal olvashatják üzemeltetők, karbantartók, társasházkezelők és mindenki, aki érdeklődik a terület újdonságai, előírásai, problémái és megoldásai iránt.

A VL előfizetési díja egy évre 9950 Ft, amelyért 10 lapszámot küldünk postai úton. Emellett az előfizetőink pdf-ben is letölthetik a legfrissebb lapszámokat, illetve korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is, így 20 évnyi tudásanyagot vehetnek bírtokba.

Érdekel az előfizetés →

Beleolvasok →