Barion Pixel

Villanyszerelők Lapja

Megújult kombinált áramvédő-kapcsolók a GE Industrial Solutionstól

2014. november 4. | Fülöp Miklós |  1622 |

Az alábbi tartalom archív, 10 éve frissült utoljára. A cikkben szereplő információk mára aktualitásukat veszíthették, valamint a tartalom helyenként hiányos lehet (képek, táblázatok stb.).

Augusztustól további típusokkal bővült a túláramvédelemmel ellátott áram-védőkapcsolók (kombinált áramvédő-kapcsolók - RCBO) családja. Az eddigi 1p+N DM sorozat kínálata 3p+N  készülékekkel egészült ki, valamint bevezetésre kerültek a két modulszéle...

Augusztustól további típusokkal bővült a túláramvédelemmel ellátott áram-védőkapcsolók (kombinált áramvédő-kapcsolók - RCBO) családja.

Az eddigi 1p+N DM sorozat kínálata 3p+N  készülékekkel egészült ki, valamint bevezetésre kerültek a két modulszélességben kialakított 2p típusok (DPC sorozat), melyek kis méretüknél fogva nagymértékben - akár 50%-kal - csökkentik a szükséges elosztó méreteit.

Az új készülékek többféle kialakításban kaphatók, pl. 4,5-10 kA közötti zárlati szilárság, AC- A- Ai osztályok, érzékenység 10-300 mA tartományban. A készülékek megfelelnek az EN/IEC 61009-1 szabványnak és rendelkeznek az ismert minősítésekkel - CEBEC, KEMA, VDE, IMQ, NF.

A kombinált áram-védőkapcsolók a GE Redline moduláris készülékek család tagja.

További információk a kereskedelmi partnereknél és a magyarországi ügynökség, az Econovis Kft. munkatársaitól kaphatók.

 

A Villanyszerelők Lapja egy havi megjelenésű épületvillamossági szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alakommal jelenik meg. A VL elsődlegesen a villanyszereléssel, épületvillamossági kivitelezéssel foglalkozó szakembernek szól, de haszonnal olvashatják üzemeltetők, karbantartók, társasházkezelők és mindenki, aki érdeklődik a terület újdonságai, előírásai, problémái és megoldásai iránt.

A VL előfizetési díja egy évre 9950 Ft, amelyért 10 lapszámot küldünk postai úton. Emellett az előfizetőink pdf-ben is letölthetik a legfrissebb lapszámokat, illetve korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is, így 20 évnyi tudásanyagot vehetnek bírtokba.

Érdekel az előfizetés →

Beleolvasok →