Barion Pixel

Villanyszerelők Lapja

Megújult honlappal és webáruházzal várja vásárlóit a Daniella Kft.

2015. október 1. | támogatott cikk |  4134 |

Az alábbi tartalom archív, 9 éve frissült utoljára. A cikkben szereplő információk mára aktualitásukat veszíthették, valamint a tartalom helyenként hiányos lehet (képek, táblázatok stb.).

Megújult honlappal és webáruházzal várja vásárlóit a Daniella Kft.

A Daniella Kereskedelmi Kft. több mint 20 éve villamossági, villanyszerelési anyagok kis- és nagykereskedőjeként van jelen a hazai piacon. Közel 10 milliárd Ft forgalmat bonyolítva több, mint 200 munkatárssal, 1 Mrd Ft-ot meghaladó készlettel, jelenleg 21 helyszínen állunk partnereink rendelkezésére. A stratégiai viszonteladó partnerektől a kivitelező és villanyszerelő vállalkozásokon át egészen a lakossági vásárlókig minden igényre van válaszunk és személyre szabott ajánlatunk.

Október 1-től megújul honlapjuk és lakossági ügyfeleik által is elérhető „B+C” webáruházuk, ahol több ezer cikk közül válogathatnak világítástechnikai, kábel-vezeték, installációs, energiaelosztási, megújuló energia, automatizálási, valamint kiegészítő termékek (pl. szerszámok) témakörében az érdeklődők.

Webcímük változatlan (www.daniella.hu), a tartalom változott csupán, és ezen túl, bárki közvetlenül a weboldalra érkezvén szabadon böngészhet a forgalmazott (és már feltöltött) termékek között, rájuk kattintva azokat azonnal kosárba teheti, vagy ajánlatot kérhet.

A feltöltött termékek száma folyamatosan, naponta növekszik partnerek igényeihez igazodva. Aktualizálták a kapcsolati és egyéb menüpontokat, mellyel komfortosabbá és még átláthatóbbá igyekeztek tenni az oldalt mindenki számára. Nagy változás még, hogy mostantól „okos” eszközökön böngészők számára is elérhetővé tettek minden információt, vagyis „reszponzív” lett a weboldaluk.

Szeretettel várják Önt is a legújabb „Őszi áreső” világítástechnikai akcióval a honlapon!
Látogasson el a www.daniella.hu-ra!

 

A Villanyszerelők Lapja egy havi megjelenésű épületvillamossági szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alakommal jelenik meg. A VL elsődlegesen a villanyszereléssel, épületvillamossági kivitelezéssel foglalkozó szakembernek szól, de haszonnal olvashatják üzemeltetők, karbantartók, társasházkezelők és mindenki, aki érdeklődik a terület újdonságai, előírásai, problémái és megoldásai iránt.

A VL előfizetési díja egy évre 9950 Ft, amelyért 10 lapszámot küldünk postai úton. Emellett az előfizetőink pdf-ben is letölthetik a legfrissebb lapszámokat, illetve korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is, így 20 évnyi tudásanyagot vehetnek bírtokba.

Érdekel az előfizetés →

Beleolvasok →

 

Daniella